Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

joi, 9 decembrie 2010

Wikileaks si Julian Assange , produsul CIA-ului si a lui George Soros - O diversiune mondiala !!!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!

*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

WikiLeaks
- Site-ul care a postat o serie de asa-zise documente secretizate ,cu privire la adevaratele politici duse de guvernele mondiale ,in subteranele diplomatiei.

Julian Assange - Fondatorul WikiLeaks si principalul raspunzator pentru activitatea site-ului.Este considerat de unii un geniu,de altii doar un hacker care a indraznit sa patrunda ,folosindu-se de anumite relatii,in serverele oficialitatilor americane.

Efectul - Postarea documentelor pe site-ul WikiLeaks a declansat un adevarat scandal diplomatic la nivel mondial,unii politicieni considerand ca va fi nevoie de zeci de ani pentru a reface relatiile internationale care au fost deformate de dezvaluirile aparute.Deasemenea s-a pornit o campanie impotriva lui Julian Assange,ajungandu-se la amenintari cu moartea primite de acesta din partea diplomatiei canadiene.In cele din urma Assange a fost arestat sub acuza de viol.In urma arestarii sale,a inceput sa se contureze o cruciada informatica pornita de hackeri impotriva sistemului.Site-rile MasterCard sau Visa au fost atacate de acestia ,in urma incetarii colaborarii acestora cu siteul WikiLeaks.Astfel s-a oficializat razboiul informatic pornit de comunitatea hackerilor ,in numele "martirului" Julian Assange dar si a libertatii informatice.

Elementele suspecte a intregii povesti: Toti cei care s-au bucurat de aparitia documentelor secrete pe siteul cu pricina,au remarcat totusi un lucru..cel putin de neinteles:Daca scopul postarii acestor informatii a fost de a arata lumii adevaratele intentii ale marilor guverne mondiale,de ce nu exista nici un articol care sa sifoneze si imaginea Israelului? Asta mai ales ca toata lumea este de acord ca statul evreu..nu este tocmai "sfant" ,cel putin din pdv politic.Astfel au aparut speculatii cum ca in spatele intregii povesti s-ar afla chiar sionistii politici,in incercare lor de a ingenunchea guverne intregi.Deasemenea,au existat nemultumiri cu privirea lipsei oricarei informatii in raport cu evenimentele de la 11 septembrie.Atunci au aparut intrebari de genul:Nu cumva se doreste publicarea doar a anumitor informatii ,cele care ar fi in favoare sustinatorilor din umbra a lui Julian Assange si proiectului WikiLeaks?? De altfel , au existat suspiciuni si in privinta modalitatii in care au fost obtinute informatiile postate de acest site.Aceasta intrebare sustine ideea ca Assange este puternic sustinut si promovat in fata,toata aceasta problema care a zdruncinat o lume intreaga,avand un scop bine definit.Totul insa culmineaza cu aparitia teroriei promovate de un cunoscut ziarist american,care sustine ca Julian Assange este finantat chiar de George Soros in persoana,iar CIA-ul fiind principalul sustinator din umbra a site-ului .Astfel ar rezulta ideea ca totul este o piesa de teatru avandu-l ca actor principal pe hacker-ul australian,Julian Assange,iar ca actori secundari ,guvernul american si serviciile secrete care se declara impotriva activitatilor Wikileaks.

Scopul acestei diversiuni: Cei care sustin ideea ca totul este o mascarada,au venit si cu explicatia existentei acesteia.Cei mai multi spun ca se incearca distragerea atentiei presei internationale de la problema nucleara iraniana,anumite voci spunand ca presedintele Obama pregateste un atac asupra statului arab.Lucru care nu este exclus,insa improbabil...
Adevaratul obiectiv a tot ceea ce se intampla avand ca titlu WikiLeaks este,dupa parerea mea,urmatorul:Internetul inca ofera maselor utilizatoare ,o libertatea uriasa.Spun INCA.Daca in viata reala,odata cu trecerea anilor ,libertatile oamenilor au fost ..cel putin comprimate,daca nu taiate,internetul ofera inca o gama extrem de vasta de oportunitati libertiniste.Pornind de la accesul la un volum absolut imens de informatie existent pe serverele globale,pana la posibilitatea de a actiona ilegal,in detrimentul unor companii sau corporatii de anvergura.In scopul lor de inrobire globala si subminare a libertatilor oamenilor,elitele mondiale au cautat un motiv pentru a termina odata pt totdeauna si cu libertatea virtuala.Astfel,s-a apelat la vechea strategie folosita de acestia,si anume PRINCIPIUL HEGELIAN (ipoteza,teza,antiteza). Ce este Principiul Hegelian? Cea mai buna metoda de a va explica este un exemplu: Atentatele de la 11 septembrie.Americanii,dorind sa porneasca un razboi de proportii in Orientul Mijlociu,aveau nevoie de un motiv intemeiat sa faca acest lucru.Asa ca si-au inscenat propriile atenate ,vina pentru acestea fiind data pe extremistii arabi(ipoteza). Dupa evenimentele de la 11 sept,intreaga comunitate internationala a rabufnit ,alaturi de cetatenii americani furiosi,toata lumea dorind un raspuns pe masura impotriva arabilor(acesta este efectul : teza).In urma prabusirii turnurilor gemene si a furiei generalizate,razboiul a venit de la sine.SUA a invadat Iraqul si Afghanistanul,prezenta militara sa pe aceste meleaguri avand si o justificare logica dar si sustinerea internationala-a luat nastere termenul de "terorism"(aceasta este solutia promovata de insasi cei ce au creea problema:americanii-antiteza).
Ei bine ,acelasi lucru se intampla si in cazul scandalului WikiLeaks.In momentul de fata ne aflam in etapa "Tezei",urmand ca oficialitatile si servciciile secrete americane sa vina cu solutia(antiteza) in raport cu problema creata chiar de ei,prin Julian Assange.La toate aceste se adauga si acest razboi declarat al hackerilor,lucru care insa nu va face decat sa le dea apa la moara celor care au orchestrat totul. Astfel,in anii ce vor urma, veti fi martorii elaborarii unui set de restrictii la nivel international in ceea ce priveste libertatea virtuala pe internet.Acest lucru nu va face decat sa duca populatia mondiala si mai aproape de inrobirea totala fata de elitele care conduc lumea.

Sursa: Scris de Mesagerul.

3 comentarii:

  1. asa cum iti spuneam si eu intr-un comentariu. uite confirmarea aici:http://www.indybay.org/newsitems/2010/12/07/18665978.php

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu mucenicule,tu m-ai facut sa caut mai multe informatii. Multumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma indoiesc sincer de asa zisa diversiune, adevarata diversiune consta chiar in ideea ca ar fi o diversiune wikileaks...daca nu ar fi fost adevarate informatiile din site sau nu erau importante nu se mai ostenea nimeni sa contracareze efectele ce au avut loc la nivel diplomatic sau altunde...parerea mea e ca asta se incearca ...sa se taie accesul la surse de informare libere stiut fiind faptul ca media e covarsitor prosistem

    RăspundețiȘtergere