Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

joi, 2 decembrie 2010

JULIAN ASSANGE,JUSTITIARUL INTERNETULUI,AR PUTEA FI INCULPAT PENTRU SPIONAJ !


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Autorităţile federale americane anchetează dacă Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a încălcat legislaţia americană prin dezvăluirea a peste 250.000 de note diplomatice, fiind analizată posibilitatea inculpării pentru spionaj, afirmă surse citate de ziarul Washington Post.

Procurorul general din SUA, Eric Holder, a declarat că Departamentul Justiţiei şi Pentagonul efectuează "o investigaţie penală activă".

Alte surse afirmă că FBI anchetează toate persoanele implicate în dezvăluirea acestor documente, de la cei care au oferit notele diplomatice până la membrii WikiLeaks.

Foşti procurori afirmă că inculpările în cazuri care au de-a face cu informaţii clasificate sunt destul de dificile, iar Statele Unite vor trebui să convingă alte ţări să îl predea pe Assange, dat fiind că nu se află pe teritoriul SUA.

Surse citate de Washington Post precizează, sub protecţia anonimatului, că într-adevăr există şanse să fie formulate acuzaţii de spionaj.

Între timp, Ecuadorul şi-a exprimat disponibilitatea de a-i oferi drept de şedere lui Julian Assange. Potrivit BBC News online, Kintto Lucas, adjunctul ministrului ecuadorian de Externe, a declarat că Guvernul de la Quito intenţionează să îl invite pe Assange, de origine australiană, în Ecuador, pentru a-i oferi posibilitatea să vorbească public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu