Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

marți, 7 decembrie 2010

Julian Assange,fondatorul Wikileaks,a fost arestat !!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUITrimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Agenti Scotland Yard l-au arestat pe australianul Julian Assange, de 39 de ani, fondatorul celebrului site WikiLeaks. Acuzatiile sunt: "viol, agresiune sexuala si coercitie" asupra a doua femei in Suedia, in vara.

julian assangeFondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat in Marea Britanie, afirma surse oficiale, citate de Sky News.

Potrivit surselor Sky News, agenti ai Scotland Yard l-au arestat pe australianul in varsta de 39 de ani la ora 9.30 (11.30, ora Romaniei).

Site-ul WikiLeaks se afla la originea dezvaluirii a mii de documente diplomatice americane. Catalogand arestarea drept "o manevra politica", avocatul lui Assange, Mark Stephens, a declarat ca fondatorul WikiLeaks incearca sa afle care sunt acuzatiile precise la adresa lui.

Acuzatiile sunt "viol, agresiune sexuala si coercitie" asupra a doua femei. Doua femei din Suedia sustin ca au fost agresate sexual de Julian Assange cand acesta a vizitat aceasta tara in luna august. Julian Assange neaga acuzatiile.

Dupa ce va fi interogat de politia britanica, Assange va comparea in fata unei instante judiciare care se va pronunta in legatura cu posibilitatea extradarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu