Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

duminică, 5 decembrie 2010

Extremistii musulmani linistesc Qatarul:" N-o sa mai apucati sa organizati World Cup 2022 !"


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.




Statul Qatar nu va mai exista în 2022, pentru a găzdui Campionatul Mondial de Fotbal. Asta ameninţă extremiştii musulmani, prin intermediul internetului. Ei spun că în locul regatului Qatar, va apărea un mare imperiu islamic, ce va mai îngloba Kuveitul şi Arabia Saudită.

În urmă cu două zile, Qatarul a fost desemnat să găzduiască ediţia din 2022 a Campionatului Mondial de Fotbal. Veste a fost primită de localnici cu mare bucurie.

Fericirea a fost însă repede înlocuită de îngrijorare. Fundamentaliştii islamici au anunţat că vor distruge Qatarul, înainte de 2022. Mai exact, micul stat arab va dispărea în 3, 5 sau cel mult 7 ani. În locul său, Al Qaida va forma un mare imperiu condus după legile islamice. Acesta se va întinde de-a lungul Golfului, pe teritoriile stăpânite acum de Arabia Saudită, Kuwait şi Qatar.

Ameninţările au fost postate pe mai multe siteuri islamiste. Autorităţile din Doha nu sunt însă intimidate. Oficialii spun că vor lua toate măsurile necesare pentru a asigura buna desfăşurare a competiţiei din 2022.

Qatarul este cel mai mic stat însărcinat vreodată să organizeze Campionatul Mondial de fotbal. Dar şi unul dintre cele mai bogate, graţie resurselor generoase de ţiţei. Investiţiile necesare pentru eveniment sunt de ordinul miliardelor de dolari. Şi beneficiile sunt însă pe măsură. Campionatul va atrage milioane de vizitatori care vor da un impuls sănătos turismului din zonă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu