Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

miercuri, 1 decembrie 2010

NASA URMEAZA SA FACA UN NOU ANUNT. ZVONURILE INDICA SPRE SUBIECTUL "VIETII EXTRATERESTRE".


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Viata pe unul din satelitii Saturnului??

NASA ar putea confirma in orele urmatoare descoperirea vietii pe unul din sateltii planetei Saturn, potrivit unor surse din presa stiintifica si blogosfera.

In mediul virtual, speculatiile nu mai contenesc, printre bloggeri, referitor se pare la faptul ca NASA va tine o conferinta de presa in Statele Unite, cu privire la noile lor descoperiri pe un satelit al lui Saturn, scrie publicatia online MaxiSciences.

Bloggerul american Jason Kottke atrage atentia asupra unui comunicat de presa curios al Agentiei Spatiale Americane, care anunta ca NASA va organiza o conferinta de presa, joi, 2 decembrie, pentru a discuta si prezenta constatarile sale in domeniul astrobiologiei, cu impact in cautarea dovezilor de viata extraterestra.

De la aflarea acestei vesti, intreaga comunitate stiintifica se intreba daca nu cumva NASA va anunta ca a descoperit forme de viata extraterestra.

Nu este prima oara cand NASA a tinut cu sufletul la gura rasuflarea unei intregi planete, referitor la o stire bomba.

Jason Kottke a analizat cu atentie CV-ul fiecarui specialist care va participa la conferinta de presa.

Specialistii anuntati de NASA pentru conferinta de presa sunt:

1. Pamela Conrad - autorul principal al unui document din 2009 privind geologia si aparitia vietii pe Marte.

2. Felisa Wolfe-Simon - oceanograf, care a scris pe larg despre arsenic si fotosinteza.

3. Steven Benner - biolog in "Echipa Titan" de la Jet Propulsion Laboratory, specialist in mediile chimiei timpurii pe planete asemanatoare Terrei.

4. James Elser - ecolog implicat intr-un program finantat de NASA, in domeniul exobiologiei.

Evident, acestea sunt doar simple speculatii ale unui blogger, dar ale unuia ce detine cunostiinte solide in domeniul stiintific, mai scrie presa de specialitate.

Agentia Spatiala Americana ar putea anunta cu totul altceva, desigur, dar exista o probabilitate foarte mare ca expertii convocati sa anunte o descoperire importanta din domeniul originii, dezvoltarii si viitorului vietii in Univers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu