Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

luni, 29 noiembrie 2010

CATRENELE LUI NOSTRADAMUS- TURCIA SI EGIPT ,VOR FI INVADATE SI CUCERITE DE PERSI (IRANUL DE ASTAZI).


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Egipt doreste invadarea Iranului(Wikileaks). Turcia a acceptat gazduirea Scutului Anti-Racheta pe teritoriul sau,scut indreptat impotriva Iranului(NATO).


Catrenele 25 si 70 din Century V ale lui Nostradamus descriu cum Iranul invadeaza si cucereste Egiptul si Turcia .

Recentele dezvaluiri ale site-ului Wikileaks cu privirea la faptul ca unele tari arabe isi doresc ca Iranul sa fie atacat,printre care si Egipt,precum si recenta decizie a guvernului turc de a gazdui elemente ale Scutului Anti-racheta,m-au facut sa remarc aceste 2 catrene ale lui Nostradamus.
Este important de subliniat faptul ca Turcia a fost nevoita sa aleaga intre Iran si Occident inainte de a accepta propunerea NATO.In cele din urma ,guvernul de la Ankara a ales:Occidentul.In ciuda unor conditii expuse de membrul NATO,raspunsul este unul foarte clar:Turcia va gazdui Scutul Anti-Racheta indreptat impotriva Iranului.


In ceea ce priveste Egiptul,aceasta este cunoscuta ca fiind impotriva regimului de la Teheran,insa recentele dezvaluiri ale site-ului Wikileaks pot deteriora si mai mult relatiile dintre cele 2 state.In continuare,va voi prezenta catrenele in care Nostradamus descrie cum armata Persana,adica Iranul de astazi,invadeaza,cucereste si distruge Egiptul si Turcia.Apoi urmeaza Grecia,Italia Spania...etc .Toate aceste evenimente ar urma sa aiba loc in debutul celui de-al Treilea Razboi Mondial,care,dupa cum stiti,inca nu a avut loc .Pentru mai multe detalii despre profetiile lui Nostradamus ,accesati acest link.


Catren 25 Century V

French


Des regions subiettes à la Balance,
Feront troubler les monts par grande guerre :
Captif tout sexe deu & toute bisance,
Qu'on criera à l'aube terre à terre.

Romana

Regiunile supuse armatelor Musulmane
Vor porni razboaie ce vor cutremura muntii
Prizonieri de ambele sexe pe intreg cuprinsul Turciei
Plansete la apus pe toate teritoriile

Comentariu:Regii Estului vor aduce cu ei Pedeapsa Divina(Balance=Balanta Justitiei=Jihad,pentru a-l pedepsi pe Marele Harlot(tarile Vestice) la un moment de rascruce.In alte catrene ale sale ,Nostradamus specifica ca acesti Regi ai Estului sunt Iranul,Siria,Libia,Algeria,Tunisia si alte tari islamice care sunt descrise atacand Europa. Brutaliteatea musulmanilor exercitata asupra ambelor sexe.



Catren 25 Century V

French


Le prince Arabe, Mars, Sol, Venus, Lyon,
Regne d'Eglise par mer succombera :
Deuers la Perse bien pres d'vn million,
Bisance, Egypte, ver. serp. inuadera.


Romana

Conducatorul Arab,razboaie,ziua Sfanta a Domnului,Harlot,fiara sub forma de Leu,
Domnia Bisericii Crestine,de pe mare va fi scufundata,
Langa Iran vor fi apropae 1 milion de trupe
Turcia,Egipt, invadate de cei malefici.


COMENTARIU: Invazia va veni de pe mare.Mai intai razboiul se va extinde in Orient,Turcia si Egipt cazand in mainile Iranului.Apoi urmeaza asaltul asupra Europei.

Mai mult despre profetiile lui Nostradamus, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu