Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

PENINSULA KOREEANA ,IN PRAGUL UNUI RAZBOI TOTAL!!! INCEPE WW3 ???



Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii
(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.




Demonstraţie de forţă a SUA în apele Mării Galbene după ce a amplasat un portavion în zonă şi violenţe în Coreea de Sud, la câteva zile după atacul venit din Coreea de Nord. Mii de oameni au cerut guvernului din Seul să-i răzbune pe cei ucişi de regimul comunist de la Phenian. Între timp, în apropierea capitalei au fost înmormântaţi soldaţii morţi în urma atacului de marţi.

Mii de sud-coreeni au ieşit în stradă pentru a cere o ripostă fermă, după ce marţi Coreea de Nord a bombardat o insulă sud-coreeană. Atacul s-a soldat cu moartea a doi civili şi a doi militari şi rănirea a circa 20 de persoane. Protestatarii sunt nemulţumiţi că oficialii de la Seul nu au reacţionat pe măsura atacului.

Mulţi dintre cei care au ieşit în stradă au spus că sunt gata să participe la un eventual război împotriva celor din nord.

Cu câteva ore înaintea manifestaţiei, în apropiere de Seul au avut loc funeraliile militarilor ucişi în urma atacului de marţi.

La înmormântare a participat premierul de la Seul, dar şi sute de colegi şi prieteni ai victimelor.

Începând de duminică, forţele sud-coreene vor participa, alături de militari americani, la aplicaţii desfăşurate în Marea Galbenă, criticate de China şi considerate o provocare intolerabilă de Coreea de Nord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu