Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

duminică, 20 martie 2011

MARTURII CARE DOVEDESC CA LIBIA ERA UN LOC LINISTIT AL BUNASTARII !!!! ASTA PANA SA-SI INFIGA GHEARELE OCCIDENTUL.....


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Mai departe,voi continua sa aduc dovezi care arata ca atacul occidentului asupra Libiei nu are decat un singur scop: Instaurarea haosului in Libia si sustragerea a cat mai mult petrol. Navigand pe site-ul Realitatea TV ,unul dintre cititori a postat un comentariu extrem de relevant ,un comenatriu care aduce dovada unei revolutii contra-facute in Libia si a unei interventii militare straine fara motiv intemeiat:

Mesaj postat de "alfa" la acest
articol:

"Am discutat cu oameni ce lucrau in Libia si care acum au venit in Romania si toti se intreaba care este motivul pentru declansarea revoltelor din Libia. In afara de a-l da jos pe presedintele Gadaffi alte motive nu exista. Populatia traia foarte bine, nu exista muritori de foame, nu existau cersetori, toata lumea avea bani si mancare din belsug. Asistenta medicala este de cea mai buna calitate (cu parcuri de elicoptere-ambulanta la fiecare spital inclusiv la obiectivele economice: combinate chimice, petrochimice, statii petroliere, ect. amplasate in desert la 400-1000 km de Tripoli sau Benghazi. Toti tinerii merg la scoala, exista un sistem de invatamant dezvoltat, bine dotat, niciun tanar nu este analfabet. Exista acces la internet in orice colt din tara. Pana la nebunia declansata de nu stiu cine, in Libia lucrau in jur de 500.000 de straini, din care 50.000 de europeni (multi din Olanda, Italia, Anglia, Romania, Ucraina, Cehia, Rusia, etc.) si foarte multi din Bangladesh si toti erau multumiti de salariile pe care le primeau si de conditiile de munca si de viata din Libia. Se gaseau acolo de toate d.p.d.v. tehnic, tehnologic, mass-media (ziare si reviste din orice colt al lumii) tot ce este azi in Europa. Regimul lui Gadaffi nu deranja pe nimeni, prezenta securitatii statului se afla peste tot dar se manifesta discret, fara sa agaseze sau sa intimideze populatia sau pe cei ce lucrau acolo, singurele conditii impuse inca de la inceputul contractului de munca era acelea de a nu face politica si de a nu te implica in actiuni extremist-diversioniste.\r\nDe ce este nevoie sa se distruga ceva ce mergea bine si de a instala HAOSUL si in Libia nu inteleg? Se repeta scenariul instaurarii haosului din Irak, unde s-a ales praful de populatia acestui stat."

Sursa: Mesagerul & Realitatea.net.

2 comentarii: