Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

duminică, 20 martie 2011

UN MILION DE LIBIENI vor fi inarmati in urmatoare ore!!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.


Gaddafi înarmează civilii. Guvernul libian va distribui arme unui număr de peste un milion de bărbaţi şi femei, în următoarele ore, a anunţat agenţia de stat libiană, citată de NewsIn.

Gaddafi a anunţat duminică dimineaţă că va deschide depozitele de armament.

"Va fi un război lung", a avertizat liderul libian Muammar Gaddafi într-o nouă intervenţie telefonică la televiziunea de stat. Gaddafi a avertizat Occidentul că nu îl va lăsa să exploateze petrolul libian şi a acuzat forţele aliate de terorism. Este al doilea mesaj transmis de Gaddafi după începerea operaţiunilor militare din Libia. Sâmbătă, la scurt timp după declanşarea atacurilor, colonelul a avertizat că va deschide depozitele de arme şi va înarma poporul, ca să apere independenţa şi onoarea Libiei.

"Femeile, bărbaţii şi chiar copiii sunt pregătiţi să lupte astăzi. Vom fi victorioşi, iar voi veţi fi înfrânţi. Acesta este un moment măreţ pentru noi. Este cel mai important moment pentru noi. Tot poporul este alături de mine. Şi ne încurajează asaltul împotriva voastră. Întreaga Libie se va revolta. Şi vom împărţi arme tuturor libienilor. Oricine va colabora cu voi va fi eliminat. Nu mai este vorba de o chestiune internă. A devenit o confruntare între poporul libian şi neonazişti. Noi nu vom da niciun pas înapoi. Vă spunem chiar de acum că nu vom muri, vă vom pedepsi pe voi. Voi veţi fi cei care vor muri în această luptă. Toate popoarele lumii sunt alături de poporul libian, chiar şi fără mine adresându-mă lor şi contestă această agresiune. Nu ne temem nici de avioanele voastre, nici de bombele voastre. Noi suntem aici pe pământul nostru. Suntem pregătiţi să păzim acest teritoriu centimetru cu centimetru în faţa intruşilor ", a adăugat Gaddafi.


Sursa:Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu