Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

sâmbătă, 19 martie 2011

INCEPE SI IN YEMEN !! Autoritatile au deschis focul asupra manifestantilor,ucigand aprox 50 de persoane!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi alte 240 rănite, după ce poliţia a deschis focul asupra sutelor de mii de protestatari antiguvernamentali care au manifestat vineri în capitala Yemeneului. Preşedintele a decretat stare de urgenţă.

Membri ai forţelor de securitate, îmbrăcaţi în civili şi desfăşuraţi pe acoperişurile caselor, au deschis focul asupra manifestanţilor, aparent vizând capetele şi inimile protestatarilor, au declarat martori oculari.

Forţele de ordine au folosit şi gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a dispersa manifestanţii, care cer demisia preşedintelui Ali Abdullah Saleh, aflat la putere de 32 de ani. Poliţişti în civil au atacat şi manifestanţii din provincia Dhamar, din nordul ţării, unde au dat foc la mai multe corturi. Zeci de persoane au fost rănite.

Demonstraţiile au început în Yemen la 11 februarie, în urma revoltelor din Tunisia şi Egipt. Comunitatea internaţională a cerut guvernului Sanaa să nu foloseacă forţa împotriva protestatarilor şi jurnaliştilor.

Sursa:Money.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu