Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

vineri, 7 ianuarie 2011

Traian Basescu: Felix si Porumbacu (Antonescu) au facut alianta.


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!

*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.


Preşedintele Traian Băsescu i-a ironizat joi seară la TVR pe liderii PC şi PNL, dar a declarat că unificarea Opoziţiei e necesară. Când a vorbit despre Crin Antonescu, preşedintele a folosit apelativele "Porumbacu, Porumbelu". Despre această titulatură a liderului PNL, presa a scris de mai multe ori, cu referire la un presupus nume de cod cu care Antonescu ar fi semnat note informative pentru Securitate.

Felix cu Porumbacu, cu Porumbelu, aa... cu domnul Crin Antonescu ( au făcut o alianţă, n.red.). S-a ajuns cu chestiunea asta cu suspendarea preşedintelui, oricine face o majoritate, îl suspendă pe preşedinte. Suspendarea preşedintelui nu e o joacă pe care o stabileşte Antonescu, cu Felix", a declarat joi seară Băsescu la TVR, fără a oferi alte explicaţii pentru apelativul ales pentru liderul PNL.

Conform unei note publicate la începutul anului 2010 de Ziua, Crin Antonescu este acuzat că "oferea note informative contra-cost Securităţii, dupa ce în prealabil fila minore şi întreţinea relaţii sexuale cu ele". Informaţiile vin chiar de la cadrele Securităţii tulcene care preluau "notele" lui Crin Antonescu. Conform acestora, numele de sursă al lui Antonescu era Porumbacu, pseudonim cu care erau predate Securităţii notele informative, ce erau plătite la bucată.

În mod surprinzător, chiar pe site-ul oficial al liderului PNL este postat un comentariu în care sunt prezentate detalii legate de presupusa colaborare cu Securitatea: "A fost recrutat de securitate pe vremea când lucra ca profesor la Niculiţel, sub numele de sursă Porumbacu, în general notele informative le preda fie la Restaurantul Danubius, fie la un apartament conspirativ pe strada Păcii lângă Biserica cu Ceas. Primea 300 de lei pentru fiecare notă informativă, banii îi erau depuşi pe un carnet CEC la Filiala judeţeană CEC Tulcea de pe strada Isaccei".

"Dosarul lui Crin Antonescu este unul deosebit de amplu şi are numărul 2456sca/ DSS 01429. În tinereţe, printre principalele sale atribuţii era aceea de a spiona copii, mulţi dintre ei chiar elevi de-ai săi, pentru a afla ce au părinţii lor în cap, dacă se plâng de sărăcie, dacă înjură partidul, dacă nu sunt de acord cu Ceauşescu etc", scria site-ul ne-cenzurat.ro în timpul campaniei electorale din 2009.

Trecutul lui Crin Antonescu a fost verificat însă de CNSAS la fiecare mandat de parlamentar, fără să rezulte nici o dovadă a raporturilor sale cu Securitatea.

Traian Băsescu, la rândul său, a recunoscut în repetate rânduri că funcţia sa de comandant de navă includea în fişa postului redactarea unor note informative, dar că acestea erau pur tehnice, fără nicio altă implicaţie.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a comentat joi seară, la Antena 3, că a scăpat "ieftin" cu apelativul "porumbel" pe care i l-a adresat Traian Băsescu, într-un interviu la TVR, dar a adăugat că acest mod de comportament ar trebui să-i indice preşedintelui de ce nu este bine tratat de liderii europeni.

Sursa:Preluat de pe realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu