Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

vineri, 21 ianuarie 2011

Tehnica secreta de asuprire a romanilor .


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Sa va fie rusine! Asta spune garantul moral al haosului pensiilor militarilor, Gabriel Oprea, celor care au indraznit sa deschida gura si sa spuna ca asa ceva nu se face.

Metoda e deja probata, exersata si clasicizata de catre membrii de marcanti ai Guvernului. In frunte cu Emil Boc.

Printr-o strategie abila, ei incearca sa transforme albul in negru, scaderea in crestere, falimentul in reformare si modernizare. Secretul reusitei e unul singur. Nu va incredeti in ceea ce vedeti, credeti-ne pe noi.

Nu credeti propaganda mincinoasa. Aceasta tehnica, folosita in trecut si de catre nazisti si de catre comunisti, are la baza eludarea realitatii, ognorarea oricaror dovezi si promisiunea unui viitor stralucit.

Bonus – infrangerea dusmanului de o viata. Atunci cand o putere nu este in stare sa emita masuri benefice pentru viata concreta a celor pe care ii guverneaza ea produce fantasme si iluzii, inventeaza dusmani din orice, dezbina societatea si proiecteaza izbavirea celor napastauiti intr-un viitor idilic, care nu va intarzia sa se pogoare asupra noastra.

V-au scazut pensiile? De vina este Opozitia. V-au fost taiate salariile? De vina sunt mogulii, oricare ar fi ei. O duceti si mai greu anul asta? De vina este guvernarea liberala de acum patru ani. Nu o sa iesim din criza nici anul asta? Toata raspunderea o poarta presa si campaniile lor indaratnice care se opun masurilor geniale ale guvernantilor.

Oare cat de rau intentionat, de prost sau de tupeist trebuie sa fii ca sa sustii astfel de anomalii, obraznicii precum cele de mai sus, toate afirmate cu subiect si predicat cu foarte mult tupeu de la Traian Basescu si Emil Boc pana la Elena Udrea si Gabriel Oprea (fostul sef al “mafiei personale” a lui Adrian Nastase – potrivit relatarilor lui Traian Basescu, reevaluat de actualul presedinte pentru sustinrea Guvernului Boc si majoritatii parlamentare).

De cata prostie trebuie sa dai dovada sa explici un esec al tau din prezent prin simpla existenta a presei sau a Opozitiei sau a romanilor in general care inca nu s-au lasat convinsi ca de fapt le este mai bine ca inainte.

Este tragi-comic sa vezi cum se organizeaza dezbateri sterile despre “statul minimal” versus nu se stie ce alta forma de stat asistential, unde participa floarea Puterii, iar evenimentul este transmis in direct integral de umila si supusa televiziune nationala, si unde majoritatea celor care deschid gura pe subiect si isi dau cu parerea despre incotro ar trebui sa se indrepte Romania habar nu au pur si simplu despre ce inseamna statul minimal, cel social, dreptatea distributiva sau mana invizibila a statului.

Fortati de falimentul catre care au condus statul prin incompetenta si prostie, prin perpetuarea coruptiei le nivel inalt si politizarea institutiilor publice, actualii guvernanti s-au trezit ca avand un stat in colaps singura metoda de a-l prezenta onorabil cetatenilor sai este sa il numeasca minimal. Asa a luat nastere in laboratoarele lor strategia prostirii.

Cand cineva prezinta un esec drept un succes, atunci aceluia ar trebui, intr-adevar, sa ii fie rusine! Cel putin pentru faptul ca cei pe care obisnuieste sa-i ia de prosti s-ar putea trezi intr-o buna zi si sa nu mai accepte aceasta mizerie.

Sursa:Preluat de pe ziare.ro.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu