Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

duminică, 10 aprilie 2011

ESTE OFICIAL: EXTRATERESTRII EXISTA !!!

.Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.



FBI a publicat mii de pagini despre OZN-uri, inclusiv din dosarul Roswell

VEZI DOCUMENTUL ORIGINAL DESPRE INCIDENTUL ROSWELL 1947 AICI

Extratereştrii chiar există. O dovedeşte o notă internă şi secretă, publicată de FBI pe internet. Daily Mail relatează că biletul conţine informaţii despre extratereştrii care au aterizat în New Mexico, Statele Unite, în iulie 1947. Dosarul, cunoscut sub numele de Roswell, după oraşul în care s-ar fi petrecut strania întâmplare, a fost ţinut strict secret până acum

FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault" mii de documente despre OZN-uri şi creaturi din spaţiu. Printre acestea şi nota adresată directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.

În martie 1950, agentul dezvăluia că un anchetator al forţelor aeriene a declarat că a găsit în New Mexico trei farfurii zburătoare. Obiectele erau circulare şi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formă umană,care măsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice cu o textură foarte fină, iar trupurile erau bandajate asemenea piloţilor de încercare.

Agentul FBI mai scria că OZN-urile au fost găsite în New Mexico pentru că în zonă exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburătoare. Orăşelul Roswell a devenit celebru după ce au început să circule poveşti despre extratereştri găsiţi pe câmp, lângă o bază militară, în iulie 1947.

Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraţiei potrivit căreia guvernul american ar fi muşamalizat dosarul Roswell.

Sursa:Realitatea.net

4 comentarii:

  1. Apocalipsa : Vai voua pamant si mare caci diavolul vine la voi cuprins de o mare manie caci stie ca mai are putine zile!
    Cartea lui Enoch NEPHILIM! Sunt oameni printre noi care sunt urmasi ai unor ingeri care sau spurcat cu femeile oamenilor, si-au pierdut din, sfintenia lor ca SEMYAZA AZAZEL etc! Pt ca nu au ascultat pe Dumnezeu!
    Si stramosi acestora sunt NIMROD! SAU Filisteanul Goliath! Este urmas al acestora, nu au fost distrusi chiar toti si unii dintre noi, avem ca stramosi asemenea hibrizi ingeri si oameni, dar unii se vor salva prin credinta si fapte bune, pt ca Dumnezeu nu vrea distrugerea fiintelor, si altii se vor duce dupa Antichrist
    IN CAZUL EXTRATERISTRILOR ACESTIA SUNT DRACI IN TOATA REGULA

    RăspundețiȘtergere
  2. Si inca ceva cand vor primi microcipul, acela este radioactiv, rezerva de petrol a planetei este pê sfarsite deci si curentul electric!!! Asa ca FIARA va CRAPA, si cei care vor avea microcip, li se va varsa in sange si in celule un lichid radioactiv, vor putrezi de vii, microcipurile nemaifiind conectate la FIARA si automat la curent electric, vor deveni corpuri straine= septicemii bube, rani ingrozitoare pt cei care le vor purta ! Si asta nu este tot, le va aparea pe langa microcip, si 666 pe mana si frunte! Vor putrezii stand in picioare, deci scriptura se va implini virgula cu virgula, papa care va veni va fii de partea lui Antichrist, Patriarhul la fel dar va fi un OM care va fi un Papa ILEGAL, si i va duce pe oameni, catolici ortodocsi, in MUNTI aceia nu se vor inchina FIAREI vor manca pamant, frunze, mancare de la corbi ca in zilele lui ELIAHU, si nu vor accepta pe Antichrist!
    papa care va fii ales in mod legal, va deveni materialist, si va spune in numele stiintei, si al evolutiei noi nu mai credem in SF SCRIPTURA, suntem in secolul 21 cine mai crede? STIINTA SA INMULTIIT MULT IN ACESTE ZILE!!! si iar "dumnezeul" cetatiilor este mai onorat decat SF SCRIPTURA. SE APROPIE ANTICHRISTUL pregatiti-va

    RăspundețiȘtergere
  3. atata timp cat TEHNOLOGIA NE VA SLUJI NU VA FII RAU, DAR CAND EA VA DEVENI STAPANA NOI VOM FII SCLAVII EI, ea este facuta din algoritmi matematici, matematica este exacta, omul nu este exact de aceea va deveni prea rigida pt noi, va judeca corect dar fara MILA

    RăspundețiȘtergere
  4. BISERICA ESTE PLINA DE TRADATORI! si CEA DE APUS SI CEA DE RASARIT!!! ATENTIE LA PREOTI CA NU TOTI SUNT CRESTINI SUNT SI MASONI PRINTRE EI DE ACEEA NUMAI FAC SLUJBELE CUM SE CUVINE, DE ACCEA SUNT CIUDATI SI NU I AJUTA PE SARACI, CA DOVADA PREOTI CARE AU REFUZAT INGROPAREA UNUI OM PT CA ERA SARAC MI-A MURIT CINEVA DE CURAND SI CA SA AFLU CA PREOTUL CARE A SLUJIT ESTE MASON, SI FRATELE PREOTULUI ESTE PREOT, SI IN TIMP CE SLUJEAU MORTULUI IN CAPELA, CEL CARE TINEA LOC DE DASCAL ADICA FRATELE PREOTULUI, IA ZIS PREOTULUI " da-ti dracu fesul ala din cap" asta in timp ce slujea!!! ESTE NORMAL ASA CEVA INTELEG CA SI PREOTUL ESTE OM SI IL MAI APUCA NERVII DAR MACAR DACA NU ISI POATE OPRI GANDUL, MACAR GURA SA TACA

    RăspundețiȘtergere